Bericht versturen

Dit privacybeleid beschrijft hoe wij uw persoonlijke informatie behandelen. Door https://www.dlx-alloy.com/ (de „Plaats“) te gebruiken u stemt aan de opslag, de verwerking, de overdracht en de onthulling van uw persoonlijke informatie toe zoals die in dit privacybeleid wordt beschreven.

 

Inzameling

U kunt deze Plaats doorbladeren zonder enige persoonlijke informatie over zich te verstrekken. Nochtans, om berichten te ontvangen, verzoeken de updates of extra informatie over https://www.dlx-alloy.com/ of deze Plaats, kunnen wij de volgende informatie verzamelen:

naam, contactgegevens, e-mailadres, bedrijf en gebruiker - identiteitskaart; correspondentie naar of van ons wordt verzonden die; om het even welke extra informatie u verkiest te verstrekken; en andere informatie van uw interactie met onze Plaats, diensten, inhoud en reclame van, met inbegrip van computer en verbindingsinformatie, statistieken over paginaweergaven, verkeer aan en van de Plaats, advertentiegegevens, IP-adres en standaardwebloginformatie.

Als u verkiest om ons van persoonlijke informatie te voorzien, stemt u aan de overdracht en de opslag van die informatie over onze die servers toe in de Verenigde Staten worden gevestigd.

 

Gebruik

Wij gebruiken uw persoonlijke informatie om u de diensten aan te bieden u vraagt, met u communiceert, problemen problemen oplost, uw ervaring aanpast, u over onze diensten en Plaatsupdates informeert en rente in onze plaatsen en diensten meet.

 

Onthulling

Wij verkopen of huren uw persoonlijke informatie niet aan derde partijen voor hun marketing doeleinden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Wij kunnen persoonlijke informatie onthullen om aan wettelijke eisen te antwoorden, ons beleid afdwingen, antwoorden aan eisen dat een postende of andere inhoud de rechten van andere, overtreedt of iedereen rechten, bezit, of veiligheid beschermt. Dergelijke informatie zal overeenkomstig toepasselijke wetten en verordeningen worden onthuld. Wij kunnen persoonlijke informatie met providers ook delen die met onze zakelijke bewerkingen, en met leden van onze collectieve familie helpen, die gezamenlijke inhoud kunnen verstrekken en de diensten en de hulp ontdekken en potentieel onwettige handelingen verhinderen. Indien wij om door een andere bedrijfsentiteit van plan zijn samen te voegen of worden verworven, kunnen wij persoonlijke informatie met het andere bedrijf delen en zullen vereisen dat de nieuwe gecombineerde entiteit dit privacybeleid met betrekking tot uw persoonlijke informatie volgt.

 

Toegang

U kunt tot de persoonlijke informatie toegang hebben of bijwerken u op elk ogenblik aan ons door te contacteren ons bij verstrekte: sales@dlx-alloy.com behandelen wij informatie als activa die moeten worden beschermd en gebruiksveel hulpmiddelen om uw persoonlijke informatie tegen onbevoegde toegang en onthulling te beschermen. Nochtans, aangezien u waarschijnlijk het weet, kunnen de derde partijen tot transmissies of privé mededelingen onwettig onderscheppen of toegang hebben. Daarom hoewel wij zeer werken hard om uw privacy te beschermen, beloven wij niet, en u zou niet moeten verwachten dat uw persoonlijke informatie of privé mededelingen altijd privé zullen blijven.

 

Algemeen

Wij kunnen dit beleid op elk ogenblik bijwerken door gewijzigde termijnen op deze plaats te posten. Alle gewijzigde termijnen worden automatisch van kracht 30 dagen nadat zij aanvankelijk op de plaats worden gepost. Voor vragen over dit beleid, e-mail naar te verzenden gelieve ons.